Ieder jaar neem ik mezelf plechtig voor, GÉÉN kerststress! Meestal belt de eerste klant in de snikhete juli maand en vraagt op nonchalante manier, “of we iets doen met de Kerst”? Taferelen schieten dan direct door mijn hoofd van voorgaande jaren en antwoord zoals altijd met een schaapachtig JAZEKER!

Mooi, kunt u me laten weten wanneer het Kerstmenu in de winkel ligt of on-line staat? Als vanzelfsprekend en neem dan direct een slok van mijn Gin-Tonic om even bij te komen. Inmiddels is het de laatste dag van de oktobermaand en het menu is bijna KLAAR. Nog even een beetje bijschaven en we mogen de bestellijsten weer kwistig uitdelen. Dit jaar hebben we de beste klassiekers bij elkaar gezocht en het is weer een mooie lijst geworden.

Dus lieve gasten we hopen dat we ook dit jaar voor jullie onze heerlijke Kerstklassiekers mogen bereiden want het is en blijft een speciale tijd. Wij zetten er in ieder geval onze schouders onder om jullie Kerst onvergetelijk te maken. Gewoon fijn bij je familie of vrienden blijven zitten met een mooi aperitiefje terwijl het hele Kerstmenu al klaar is en alleen nog maar even de oven in hoeft. Van het Slow Kerstmenu zijn de diverse componenten los te bestellen en kun je eindeloos combineren. Niet alleen het Kerstmenu maar ook een Slow Kerstpakket verzorgen we in diverse prijs klassen.

Geen inspiratie, zin, tijd om in de keuken te staan tijdens de Kerst? Download hier ons Slow Classic Kerstmenu, vul hem in en lever hem af bij Maritz Slow Food of stuur hem per email naar ons terug en wij zorgen voor de rest, jullie hoeven het alleen maar op te halen op 1 ste Kerstdag tussen 12.00 en 13.30 uur.

Slow Classic Kerst!

Je Kerst was nog nooit zo SLOW!

LEAVE A REPLY