Zoals jullie in mijn laatste blog al hebben gelezen gebeurt er de laatste tijd van alles bij Maritz. Het spiksplinter nieuwe Slow Team staat in de startblokken. En … de aftrap wordt gegeven door Imana, ik wil haar heel graag aan jullie voorstellen.

Imana woont nu nog in Zeeland maar komt vanaf april in ons eigen Breda wonen. Ze is al 22, leergierig, heerlijk energiek en heeft een wonderlijk creatieve geest. Eigenlijk denkt ze gewoon in eten, is een ster in improvisatie en tovert de meest aparte gerechten uit onze keuken. Koken zit in haar bloed en stroomt door haar hart. Erg leuk voor de pizza lovers onder ons, Imana is DOL op het maken van pizza!!!

Erwin en ik zijn hartstikke blij met deze kanjer in onze keuken en wij kijken uit naar haar waanzinnige baksels. Jullie zijn al gewend aan de mooie foto’s op onze site en op FB en leuk om te weten dat ook voor Foodfotografie deze duizendpoot haar hand niet om draait. Dus ook daar kunnen we allemaal van meegenieten. Voor iedereen die Imana graag wil volgen, sjek haar blog Foodmania

Comment

 1. Wilma schreef:

  Geweldig, dat belooft wat! Succes allemaal.

 2. Marja ottema schreef:

  Super Imana! Trots op je! Leuk om je op deze manier weer tegen te komen.

 3. Kavita Khemlani schreef:

  Awesome! Maar ik wacht nog bol smart op de vestiging in Margraten 😁

 4. leo grashuis schreef:

  dat wordt smullen met klasse

 5. Brenda schreef:

  You go Girl 😍 #toppertje

LEAVE A REPLY